Uusi neitomme Lumi on kotiutunut suht hyvin. Pe-la välinen yö meni vinkuessa. Heräsin itsekin 04 jälkeen aamukahvin keittoon. Sen verran kovaa meteliä kaveri piti kodinhoitohuoneessa. Pidemmälle ei uskaltanut tulla. Eilen uskalsi käydä jo makuuhuoneessamme ihmettelemässä.

Saunan Lumi on ottanut kokonaan haltuunsa. Nukkuu lauteilla joka yö ja muutenkin viettää siellä aikaa olemalla mm. saunakiulussa. Pari kertaa on nukkunut lämpöisen kiukaan luukun päällä mutta siitä tavasta yritän sitä saada eroon koska jos kiukaan luukku on joku ilta auki, kissa hyppää suoraan kuumien kivien päälle.

Tuisku on alkanut vähitellen ymmärtämään uutta kaveriaan. Eilen ensimmäistä kertaa nuuskivat toisiaan mutta yleensä kohtaaminen menee niin, että Tuisku uteliaana menee katsomaan ja Lumi juoksee kodinhoitohuoneen kaapin alle piiloon. Ja kohtaaminen jatkuu että Tuisku menee perässä kaapin eteen missä on uuden kaverin ruokakupit, pysähtyy siihen ja syö toisen ruoat. Tuisku ei ole yhtään murissut tai muutakaan uudelle kissalle. Muutamia kertoja on ollut peräkkäin juoksua mutta ei muuta.

Suurin vahtiminen on nyt siinä, ettei Lumi livahda pihalle. Täytyy kohta ostella neidille pantaa kaulaan mihin tulee yhteystiedot jos vahingossa sattuu karkaamaan. Neiti on onneksi tatuoitu.