Tuleva hiihtotapahtuma taas ollut monesti mielessä. Jokavuotisen todella huonon lumitilanteen vuoksi ehkä on mahdollista, että tänä vuonna RI-SKI on tammikuun lopulla. Kulkee kelkkakin mäessä kunnolla ja ilmat on talvisia eikä märkiä suojalumesta. Eli kohta alkaa taas kovat kiireet ja autotallin siivoaminen paraatikuntoon.

Finlandiahiihtoprojekti menee hiljalleen eteenpäin. Lenkkeilty on kun on ehditty, tanssitunneilla ahkeraan käyty, sulkkista ja solariumia harrasteltu ja käytiin jopa suksiakin jo katsomassa. Nyt on tullut urheilukauppaan sukset missä on kukkasia! Ja bongattiin vaaleanpunaiset alusvaatteetkin hiihtopuvun alle. Yhtään sopivaa hattua ei ole vielä löydetty mutta onneksi on aikaa etsiä. On se tyylitarkkaa tämä hiihtäminen.

Viikonloppuna oli taas aivan huippujuhlat jossa pääesiintyjänä toimi Anza Mertaranta ja Allstars ja siinä se aivan ihana Seppo Tammilehto mitä jo kesällä Orimattilan kantreilla kovasti ihmeteltiin. On ne vaan pirun hyviä!

Edessä on tänä vuonna vielä pikku junaretki Saaran kera. Kouvolassa käytiin toukokuussa ja silloin päätettiin että sinne ei enää ikinä mennä, joten suuntana on 24.11 Mikkeli ja joulun avajaiset Mikkelin torilla ja treffit rakkaan ystäväni Sadun kanssa. Aamujunalla lähdetään ja takaisin tullaan illalla jos keritään koska matkalla joutuu ottamaan varmaan pari glögiä....

Viikonlopun juhlissa oli pientä purtavaa:

1062146.jpg

Antero Mertaranta Allstars ja Seppo Tammilehto!!!

1062147.jpg