5-7.10 on Hartolassa. Eikös huippu-urheilijat aina sellaisilla ole :D   Ollaan varattu sieltä kiva mökki, leiri on pienimuotoinen, eli ihan Saaran kanssa kahdestaan mennään sinne. Mukaan kävelysauvat ja kunnon lenkkivälineet. Ja ohjelmassa myös pientä hemmottelua, lähinnä ihania kasvohoitoja, hyvää ruokaa ja muuta sellaista. No ehkä otamme myös pari lonkeroa mukaan JOS sattuu lenkin jälkeen saunoessa tulemaan jano mutta syvästi epäilen...köhöm.

Muuten finlandiahiihtoon treenaaminen on mennyt suht hyvin. Uimassa on käyty, tanssitunneilla, lenkillä, pyöräilemässä, sulkkista pelaamassa. Hyvin huomaa että kunto pikkuhiljaa kasvanut..... nyt vaan sulkkikseen tuli kielto kädessä olevan ongelman takia. Pari viikkoa ainakin menee että mailaa ei heilutella. Anttilasta tilaamamme sykemittarit vaan osoittautui todella huonoiksi ja uudet täytyy käydä jossain välissä ostamassa. Onneksi naapurissa asuu kiva Heidi joka myy meille duunistaan jossain vaiheessa kunnon mittarit.

Tämä viikonloppu meneekin ihan kotona ollessa. Isäntä lähtee taas poikain kanssa mökkireissuilleen pariksi päiväksi ja minä jään kotiin. Mutta viikon päästä, 22.9 on taas ohjelmaa. Sisko rakas täyttää vuosia (taas se 18v...) ja ohjelmaa on päiväksi varattu. Mutta kertoa ei voi vielä mitä ohjelmaa, koska sankarikaan sitä ei tiedä. Siskolle meni vain ohjeet että ei saa mitään alkoholipitoista ottaa aamulla ja tällaiset pitää olla aamulla kello 9.45 varattuna valmiiksi: verkkarit aamulla jalassa, 2 tyhjää muovikassia, kumisaappaat, hiuksiin ponnari, vaihtovaatteet mahdollista terassikäyntiä varten, tupakat ja vähän matkajuomaa, pyöräilykypärä ja muistiinpanovälineet. Mahtaa sisko olla reippaana kun edellisyönä tullut karaokekeikaltaan 03 kotiin. Mutta eihän se meitä haittaa. Eiköhän se piristy kummasti aamupäivän aikana, HAH!

Eilen aloitti pikkuneitini myös rivitanssitunnit pikkuserkkunsa Tompan kanssa. Oli hyvännäköistä! Lupasin neidille ostaa bootsit, eli vinkkejä otetaan vastaan mistä saa n. 7 vuotiaalle bootseja....

900529.jpg