Tallin lattian ongelma selvisi. Huomen aamulla tulee vuokramatot kuljetuksella kotiin saakka ja ensi viikolla hakevat pois. Kätevää.

Päivällä hain mitalit ja muut palkinnotkin jo hankittu. Illalla kantritanssitunnin jälkeen lähdetään tyhjentämään Prisma, viinakauppa ja apteekista haen sunnuntaiksi buranat. Tai mitään buranaa. Varaan kylmän juoman aamuksi jääkaappiin. Saa nyt kolmen viikon täysraittus jäädä ja röntyillään kunnolla. Ja sitten seuraavan kerran ottaa vähän vasta epsanjassa  :)

Huomenna tulee Satu ja Teuvo heti neljän jälkeen ja Saara kun kerkiää, ja sitten alkaa urakka: gulassikeittoa isot satsit ja sämpylät ja vaikka mitä. Latukin pitäisi jossain vaiheessa hiihtää auki. Ja paikalliseen pitäisi vielä illalla keritä kokeilemaan tanssilattian liukkautta bootseilla. Tekemistä riittää mahdottomasti vielä. Mielestäni kyllä voisi laittaa tässäkin asiat tärkeysjärjestykseen, eli ensin paikalliseen ja jos vielä yöllä jaksaa, tehdään ruoat. Tallissakin on vielä paikat aivan kesken. Mutta kyllä tämä tästä. Joka vuosi on mennyt viime minuuteille kaikki mutta aina on kisat kunnialla vedetty läpi!

Ja tänä vuonna tulee Teuvon ja Sadun mukana lainaksi iiiihana lelu.....MEGAFONI! Tuskin maltan odottaa että pääsen siihen huutelemaan hiihtäjille kannustushuutoja!!! Toivottavasti melkein naapurissamme asuvalla papilla on yhtä hyvä huumorintaju kuin meillä.....