Jouluna mietittiin kovasti (minä, isäntä ja Karppa) että monennetko kisat on tulossa. Tutkimisen jälkeen todettiin että kuudennet.

Päivämäärä on vielä avoin koska vähä-neidin hoitopäivä ei vielä varmistunut. Hiihtokisathan on aina olleet K-18 kisajuomien ja yleisen kielenkäytön vuoksi. Kisat olisi tarkoitus pitää helmi-maaliskuussa.

Nyt mietitään  kovasti perinteisen hiihdon lisäksi uusia lajeja mihin voi kaikki osallistua ja kisajuhlapaikaksi keksittiin uusi autotallimme. Huomattavasti helpompi on seuraavana päivänä nousta heikossa hapessa sängystä ensin oksentamaan ja sitten ja huomata että himassa ei ole kaaosta, ainakaan sisällä.

Ja nyt olisi tarkoitus muutenkin laittaa oikein kunnon kisadisco pystyyn rekvisiittoineen.

Kisa-asu on vielä vähän hakusessa. Aina olen yrittänyt jotain teemaa keksiä. Toissavuonna oli 70-luvun toppavaatteet, viime vuonna eri maat ja nyt jos jotain tosi discoa.....

Ajatus olisi vielä teettää kisalippu, eli sellainen RI-SKI:n logolla varustettu kangaslippu minkä voi vetää lippusalkoon. Naapuritkin huomaa jo siinä vaiheessa, että voi ei, taas se meteli alkaa :) No onneksi meillä on hienot naapurit!

Mitallit täytyy käydä tilaamassa kuun lopulla. Kutsuja jo vähän olen miettinyt mutta nyt vain odotellaan tietoa tuosta lapsen hoitopaikasta, että voi kutsuja alkaa sitten tulostelemaan ja laittamaan ajoissa postiin.