Lumet on kyllä hienosti lähteneet. Takapihalla vielä jonkin verran, mutta toivottavasti vappuun mennessä kaikki häviää.

Tuli käytyä viime viikonloppuna Lahden piha- ja puutarhamessuilla. Olivat kyllä aika pettymys. Olisin odottanut paljon enemmän pihanlaittovinkkejä ja istutusjuttuja mutta ei. Nyt kun maa sulaa, alkaa pergolan teko takaterassille ja sen jälkeen grillikatoksen teko. Ja kovasti on istuttamisia ja muuta laittoa ja jotta ei hommat lopu, polttopuun tekoa varmaan koko kesäksi.

Ensi sunnuntaina mennään todella nättiin Iitin kirkkoon. Kummityttömme pääsee ripille ja menemme katsomaan ja juhlistamaan sitä. Ja sunnuntai-illalla tanssitunneille. On alkanut harjoituksen kesän tanssivaa lahtea varten.

Vappuna olisi vähän tarkoitus juhlistaa kun tulee taas se 18 vuotta ikää täyteen. Vappuaattona juhlitaan muutamien ystävien ja naapureiden kanssa ja vappupäivänä aamupäivästä tulee siskoni miehensä kanssa vappubrunssille jossa on ainakin kylmää kuoharia. Kiva saada sisko taas meille saunomaan ja ottamaan "muutama" juoma kanssani ja ehkäpä myös grillaillaan. Täytyy hakea lärvilaudat Lahden Citymarketista, suosittelen kaikille grillauksen ystäville!!!

Pikku pikku blondillekin löysin vihdoin ja viimein valjaat. Netistä tilasin vaaleanpunaiset nahkavaljaat ja niihin liimailen pieniä kimaltelevia kiviä. Alkaa kissa harjoitella pihalla oloa. Nyt se on ihan sekopää sisällä kun ulkona linnut lentelee ja toinen kissamme kävelee pihoilla. Lumi hyppii ikkunoita vasten ja muutenkin saa mahdottomia juoksukohtauksia. Yöt nukkuu edelleen minun päällä tai isännän ja minun välissä. On se vaan niiiiiin ihana =)

Mutta kesää odotellaan ja kovasti mieli tekisi jo ulos pihaa laittamaan!