Ensi viikko onkin talvilomaa. Lähden nuoremman neitoseni kanssa hemmottelulomalle Lappeenrantaan. Molemmille on varattu hieronta ja ohjelmassa myös uintia, shoppailua ja hyvin syöntiä. Yksi yö ollaan siellä ja tiistaina takaisin kotiin.

Ensi viikon perjantaina lähdenkin sitten ystäväni Arjan kanssa katsomaan mitä kuuluu Mäntyharjulle. Ollaan vuokrattu viikonlopuksi mökki. Saunomme, syömme, saunomme ja ehkä pikkuisen juomme ja sen jälkeen vielä saunomme. Kunnon nollaus kaikesta. Kävelysauvat lähtevät myös mukaan ettei ihan makailuksi mene koko viikonloppu.

Tiistaina kävin kokeilemassa erään toisen ryhmän rivitanssiharjoituksia vanhemman neitoni kanssa ja oli ihan hauskaa. Samoja tansseja mentiin kuin oman seuran harjoituksissa. Nyt olisi mahdollista käydä harjoituksissa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Sunnuntain harjoitukset varmaan lopetan toistaiseksi, jos sitten jatkaisi niitä kun alkaa harjoittelut Tanssivaa Lahtea varten. Se on kuitenkin sellainen kesän ykköstapahtuma tuossa lajissa :D