Miesten leiri Tuuloksessa onnistui hyvin. Harjoitukset sujuivat rauhallisissa merkeissä ja urheilijat olivat hyvin pirteitä sunnuntaina kun palasivat koteihinsa.

Toista oli minun ja Riikan harjoittelut. Koska meillä oli aikaa vain 1 ilta, jouduimme sitäkin enemmän keskittymään nestetankkaukseen ja olo oli sunnuntaina hyvin hyvin väsynyt. Lauantaina yöllä harjoittelun päätteeksi juhlimme vielä siskoni miehen 5-kymppisiä Lahden yöelämässä. Onnea Pirille vielä jälkikäteen!

Sunnuntaina kokeilimme Saaran kera Lahdessa käydä syömässä. Saaralla se onnistui paljon paremmin kuin minulla, koska syömäni aurajuustobroileri meinasi tulla yhtä lujaa ylös kuin ensin meni alas. Ja maanantaiaamun viisaudenhampaan poisto ei ollut niitä elämäni tähtihetkiä. Muutenkin kyseinen tapahtuma järkytti elämääni jo edellisen kuukauden hammaslääkäripelon takia ja meidän lauantai-illan kisaharjoittelut eivät yhtään edesauttaneet olotilaa siitä lääkärin penkillä kun joutui olemaan vaakatasossa pää vähän alaspäin roikkuen. Onneksi siitä selvisi joten kuten mutta buranaa menee vieläkin poskisärkyjen takia enemmän kuin ohjeet sallii ja soseutetut keitot on in koska ei voi purra mitään!

Nyt on tätä nestetankkausta tullut sen verran kovasti harjoiteltua, että ne sukset pitäisi todella kaivaa sieltä autotallin nurkista ja laittaa jalkaan ettei ihan nolaa itseään kisoissa sitten!